Odlike firme

Poslovna ideja na kojoj je nastala firma Euro Lab je proizvodnja kvalitetnih tečnih deterdženata, sredstava za kućnu higijenu i autokozmetike po cijenama prihvatljivim na tržištu regije.

Misija preduzeća je da svakom kupcu pruži najbolji omjer kavaliteta i cijene tečnih deterdženata, sredstava za kućnu higijenu i autokozmetike, osiguravajući pri tome optimalne radne uslove za sve svoje zaposlene.

Vizija preduzeća je stalno unaprijeđivanje tehnologije i organizacije rada, kako bi se ostvarila vodeća pozicija na tržištu, te tokom godina koje dolaze, osiguralo uvođenje novih, ekoloških tehnologija čišćenja i pranja koje štede energiju i čuvaju okolinu.

Vrijednosti na kojima je Euro Lab izgrađen su: kvalitet proizvoda i usluga, izgradnja dugoročnih poslovnih odnosa, inovativnost i odgovornost prema okolini.

Pored proizvodnje sredstava za čišćenje i održavanje, Euro Lab se bavi i uvozom i prometom industrijskih hemikalija na veliko. Hemikalije posjeduju rješenje o upisu hemikalija u Inventar hemikalija, što je osnovni uslov za stavljanje hemikalija u promet.

Euro Lab u svom sastavu ima dva Sindi marketa.

Euro Lab d.o.o. je zvanični uvoznik i distributer proizvoda Fabrike maziva – FAM a.d. Kruševac, koja je lider u proizvodnji mazivih masti i specijalnih maziva, ulja za obradu metala, sredstava za antikorozionu zaštitu i sredstava za odmašćivanje i čišćenje. Takođe smo zvanični uvoznik i distributer proizvoda Bell Chemicals d.o.o. Kinkida pod vlastitom robnom markom Dexoil.

Riječ je o proizvodima vrhunskog kvaliteta: motorna ulja, hipoidna ulja, hidraulična ulja, ulja za automatske mjenjače, ulja za kočione tečnosti, ulja za dvotaktne motore, ulja za lance motornih testera, antifriz.

Euro Lab Banja Luka Zgrada Euro Lab-a

Kako stići do Euro Lab-a?

Sjedište firme Euro Lab se nalazi na južnom izlazu iz Banja Luke, uz samu obalu Vrbasa. Ovdje možete pogledati na na karti gdje se nalazimo.

Adresa: Jesenjinova 16, 78 000 Banja Luka
Tel./fax: +387 51 201 601